top of page
Kruy3-Angelique_130.jpg

Sinds 2018 waren we met een paar vrienden op zoek naar een atelierruimte. Een plek waar wij als gelijkgestemden zonder werkplaats thuis samen kunnen tekenen, schilderen, beeldhouwen, keramieken... een plaats waar zowat alle disciplines kunnen.

Eind 2019 vonden wij in Sint-Laureins een geschikte ruimte. Ondertussen delen wij sinds 1 januari 2020 met een handvol collega's en mensen op ongeveer dezelfde golflengtes de inspirerende werkplaats. Er komen ook heel wat liefhebbers van tekenen, boetseren, schilderen naar onze wekelijkse sessies.

We gebruiken het atelier niet enkel om er in te werken, we vinden er ook inspiratie en delen onze kennis en technieken met anderen. Op regelmatige tijdstippen organiseren we workshops over specifieke technieken. Ongeveer wekelijks komt er een model voor teken-, boetseer-, of schildersessies.

Ook het sociale aspect in niet onbelangrijk. Daarom organiseren we regelmatig culturele uitstappen of komen we samen om te fietsen of te wandelen. Bovendien ontstaan in een atelier in beweging voortdurend nieuwe ideeën.

 

Kruy3 biedt atelierruimte aan ieder met een dosis bagage en technische kennis over een bepaalde discipline. Je werkt er met je eigen materiaal. 

Het atelier is steeds toegankelijk. Voor 50 Euro per maand ben je lid bij Kruy3. Je krijgt daarvoor de toegangscode tot de sleutel. Je kunt zeven dagen op zeven bij ons komen werken. Mits een bijdrage in de kosten kunnen ook niet-leden deelnemen aan onze modelsessies of onze workshops. 

 

Spreekt dit je aan? Wil je ook lid worden...? stuur ons gerust een mail, contacteer ons of kom ons gewoon eens bezoeken in het atelier. 

 

Welkom bij Kruy3!! 

Atelier logo Kruy3.png
Over ons

Over ons

Klik om je aan te melden

bottom of page