top of page

Inviteert
Pascale Platel

Op zaterdag 6 mei is Pascale in Kruy3 te gast als portretmodel. Tussen 14u en 17u kun jij ook met ons mee boetseren, tekenen of schilderen tijdens de Open Atelier Dagen.

Op zondag 6 augustus is Pascale nogmaals bij ons te gast met haar aperitief monoloog "Vertedernadermij". Wegens het beperkt aantal plaatsen is inschrijven vereist.

Toegang 12 Euro met een gratis aperitief.

Na de voorstelling kun je bij Kruy3 blijven hangen om iets te eten terwijl VanJan op zijn gitaar de ganse namiddag lang mooie muziekjes speelt.

Atelier logo Kruy3.png

Tijdens onze Open Deurdagen
Zaterdag 6 mei 2023

Pascale Platel

Tussen 14 en 17u portretmodel in Kruy3. Wie wil kan deelnemen om te boetseren, schilderen of tekenen.

Vertedernadermij
monoloog door

Pascale Platel

Toegang 12 Euro plus gratis aperitief

Dit is het begin van een sprookje dat niet bleef duren.

Ik sta op een kruispunt in mijn leven. Mijn relatie is gestrand, mijn ouders zijn dood, mijn bulex is kapot en ik stel mij serieus vragen over de liefde en bij uitbreiding over de zin van het leven. Ik beslis om alles achter mij te laten en naar het buitenland te vertrekken.

In het vliegtuig, onderweg naar Nepal, wil ik de pijn van mij afschrijven, maar de passagier voor mij klapt zijn zetel achteruit, mijn laptop slaat dicht en er is niet genoeg plaats meer om hem terug open te doen.

Ik ben dus genoodzaakt om mijn gedachten daar in dat vliegtuig luidop uit te spreken zodat ik ze kan onthouden om ze dan later op papier te zetten.

Een lezing over de ‘Amai, wat een kieken’- liefdesmomenten in een mens zijn bestaan en de verwoede, eigenaardige pogingen van anderen om je er overheen te helpen.

Zondag 6 augustus 2023
Aperitiefvoorstelling
 (beperkt aantal plaatsen).
Reservatie noodzakelijk !!

bottom of page